Пшениця Тесла

Номер оголошення 383025

Опис

Насіння канадського сорти м'якої пшениці ТESLA (дворучка).можна сіяти і восени і весною! Вирощена з елітного насіння!М'яка краснозерная озима пшениця (борошниста). Білка в зерні міститься зазвичай не менше 11%; борошно використовується в кондитерській промисловості!Замовлення від 1 тони можлива доставка!

Сорт м'якої пшениці TESLA був виведений в Канаді. TESLA - трансгенний сорт пшениці дворучки, який проходив сортовипробування по морозостійкості в Росії, Канаді та Північній Норвегії де температура повітря доходила до 38 °C. Сорт характеризується високою врожайністю в 75 - 100 ц/га, яка досягається завдяки великому колосу і високому коефіцієнту кущистості. TESLA володіє імунітетом до грибкових захворювань і до вірусів, вражаючим звичайні сорти пшениці.

Висота пшениці цього сорту становить 120 див. Кущ прямостоячий, в одному кущі може налічуватися до 22 колосків. Стебло рослини потужний, діаметр досягає 3-х см в обхваті.

Сорт пшениці TESLA показує високі результати у всіх регіонах України.

Норма висіву: 170-200 кг/га.

Глибина загортання насіння: 5 - 6 див.

Період посіву:

Осінь - з 10 вересня до кінця листопада.

Весна - починаючи з лютневих вікон і до кінця квітня.

Вегетаційний період: осінній посів 280 днів; весняний посів 175 днів.

Врожайність: 75 - 100 ц/га.

Відмітні особливості пшениці сорту TESLA:

1. Морозостійкість до - 40 °C, навіть при сухій зими і без снігового покриву. Насіння канадської пшениці мають таку можливість за рахунок виділених генів з водоростей Fucus vesiculosus, які ростуть на дні Північного Льодовитого океану.

2. Висока стійкість до абіотичних стресових факторів, правоцируемых кліматичними та ґрунтовими умовами. Купити насіння озимої пшениці з таким високим показником морозостійкості, до - 38 °C, запорука успішного врожаю. Насіння пшениці дворучки, дозволяють робити також весняний посів, при якому висока стійкість до перепадів температури сорти TESLA, є одним з найважливіших чинників успіху.

3. Володіє стійким імунітетом до грибкових захворювань і вірусів вражаючим звичайні сорти пшениці. Найпоширеніші з них: борошниста роса, карликова іржа, коневая гнилі, снігова пліснява, септоріоз, фузаріоз колоса, бактеріоз і т. д.

4. Потужний стебло пшениці забезпечує високу стійкість до вилягання та осипання.

Високий вміст клейковини - 38% http://agro-ukraine.com

Детальніше: http://agro-ukraine.com/ru/trade/m-831744/pshenitsya-tesla-1r/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень Агросервер Україна: Додати оголошення безкоштовно в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень Агросервер Україна: Додати оголошення безкоштовно в Україні