Високоякісна багаторічна плівка для теплиць Vatan Plastik

Номер оголошення 521586

Опис

Теплична плівка від турецького виробника Vatan Plastik в асортименті. Багаторічна теплична плівка товщиною 150 мікрометрів. Виробляється з сировини першокласної якості з комплексом всіх необхідних добавок для вирощування якісних овочів і фруктів. Добавки, що входять до складу плівки Vatan Plastik змінюють довжину хвилі сонячного світла в ясну погоду, тим самим оберігаючи рослини від отримання сонячних опіків і забезпечують розсіяне світло, котре сприяє гарному росту рослин.

Комплекс добавок: UV + IR + AD + AB + EVA + LD в складі плівки Vatan Plastik запобігає переохолодженню рослин в нічний час і перегріву у денні години. Зберігає ґрунтову вологу і знижує норму поливу. Зменшує випаровування вологи з поверхні ґрунту. З плівкою Vatan Plastik ви зможете збирати врожай аж до глибокої осені. Пропонуємо рулони різної ширини: 12, 14, 16 м і різного метражу: 45, 52, 445, 520 м.

Надсилайте заявки на пошту: oleksii.stels@gmail.com або телефонуйте. Із задоволенням проконсультуємо і допоможемо оформити замовлення. Телефонуйте: +380675513045 (Олексiй).

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень Агросервер Яремча та Івано-Франківська область: Додати оголошення безкоштовно у Яремчі в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень Агросервер Яремча та Івано-Франківська область: Додати оголошення безкоштовно у Яремчі