Плівка для укриття теплиць Vatan Plastik

Номер оголошення 522240

Опис

Довговічна, п'ятишарова, товщиною 150 мкм плівка, запланована на експлуатацію протягом не менше 5 років. Плівка для парників і теплиць Vatan Plastik. Відповідає нормам сьогоднішнього дня, що пред'являються до покривних матеріалів для теплиць і парників.

Додавання до основної сировини для виробництва плівки додаткових компонентів: UV + IR + AD + AB + EVA + LD надає плівці виключно високі експлуатаційні характеристики.

Антибактеріальна добавка AB поглинає УФ-випромінювання в діапазоні від 200 до 370 нм (це діапазон зору більшості комах), тим самим захищаючи від проникнення мошкари, попелиці, павутинного кліща та інших паразитів в теплицю. Таким чином можна практично не використовувати хімікати для обробки рослин, що дуже важливо для прихильників вирощування органічних овочів і фруктів.

В асортименті рулони шириною: 12, 14, 16 метрів. Метраж: 45, 52, 445, 520 м. Виробник надає п'ятирічну гарантію. Реальний термін служби навіть більший: 7-8 років.

Замовляйте. Телефон: +380675513045.

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень Агросервер Конотоп та Сумська область: Додати оголошення безкоштовно у Конотопі в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень Агросервер Конотоп та Сумська область: Додати оголошення безкоштовно у Конотопі