Продам міцну тепличну плівку Vatan Plastik

Номер оголошення 523014

Опис

Плівка для теплиць Vatan Plastik, товщиною 150 мкн. Така плівка відмінно підійде для облаштування теплиць під світлолюбні культури, такі як огірки, томати, перець, зелень. Шляхом включення різних добавок в кожен шар плівки отримується відмінна плівка, яка відслужить не менше 5 років. Добавка EVA надає плівці м'якість і гнучкість, плівка має високий рівень опору до тріщин і зламів. Сумарний ефект теплоощадних добавок: UV і EVA забезпечують температуру всередині теплиці на 3-4 градуси вище в порівнянні зі звичайними теплицями та дозволяє прискорити терміни збору врожаю.

Якісна прозора плівка Vatan Plastik для теплиць. Ви можете вибрати ширину плівки від 12 до 16 метрів. Звертаємо увагу! Є рулони великого метражу: 445, 520 метрів. І невеликі рулони для любителів-садівників: 45, 52 метри.

Питання надсилайте на емейл: oleksii.stels@gmail.com або телефонуйте. Замовляйте вже зараз! Телефон: +380675513045 (Олексiй).

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень Агросервер Хотин та Чернівецька область: Додати оголошення безкоштовно у Хотині в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень Агросервер Хотин та Чернівецька область: Додати оголошення безкоштовно у Хотині