Рідке добриво Інтермаг Зернові. Замовити доставку добрив

Номер оголошення 490379

Опис

Високоякісні рідкі добрива, стимулятори росту, спеціалізовані підживлення для рослин виробництва Intermag (Польща). Концентроване, комплексне, рідке добриво Інтермаг Зернові — це результат багаторічних досліджень і розробок у галузі рослинництва. В склад добрива Інтермаг Зернові входить весь комплекс необхідних мікро - і макроелементів для найкращого росту і розвитку зернових культур і насіннєвих трав у найбільш засвоєній формі.

Постачається в каністрах по 20 літрів. Витрата добрива 1-1,5 л на гектар оброблюваних рослин при некореневої підгодівлі. Для досягнення найкращого ефекту рекомендується провести 2-3 підживлення протягом вегетаційного періоду.

Замовити цей та інші добрива, стимулятори росту, засоби для передпосевной обробки насіння та багато іншого можна за телефоном або пишіть на пошту: andrey75100@ukr.net.

Високоякісні добрива Інтермаг з доставкою по всій Україні. Телефонуйте.

Телефон: +380676577109(Андрій)

Пошта: andrey75100@ukr.net.

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень Агросервер Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область: Додати оголошення безкоштовно в Дніпрі (Дніпропетровську) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень Агросервер Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область: Додати оголошення безкоштовно в Дніпрі (Дніпропетровську)