Трихофіт-біологічний препарат проти хвороб рослин

Номер оголошення 274527

Опис

Трихофіт - це екологічно чистий біологічний продукт, створений із грибка Триходерма, потужного союзника у галузі захисту рослин. Цей незвичайний гриб, відомий у науці як Trichoderma lignorum, належить до класу недосконалих грибів і робить свій захисний вплив двома чудовими способами. По-перше, розмножуючись, він виробляє потужні антибіотики, що знищують безліч патогенів рослин. По-друге, використовуючи міцелій інших грибів як джерело живлення, він ефективно усуває патогенні гриби. Триходерма навіть підвищує життєву силу клітинного соку рослин, зміцнюючи їхню опірність хворобам.

У сприятливих умовах теплиць Трихофіт виявляє виняткову ефективність, стимулюючи зростання та розвиток рослин. Він ефективно бореться з безліччю хвороб, таких як сіра гнилизна, біла гнилизна, в'янення розсади, парша, фузаріозне в'янення, аскохітоз і фітофтороз, а також служить біодеструктором соломи та целюлозних відходів. Він безпечний для людей, тварин та корисних комах, не накопичується в рослинах чи плодах, що виключає необхідність очікування перед збиранням урожаю. При поводженні з Трихофітом рекомендуються стандартні запобіжні заходи.

Норми застосування вражають своєю ефективністю: для обприскування рослин – 6 літрів на гектар; для обробки насіння – 3-5 літрів на тонну насіння; для внесення у ґрунт теплиць – всього 30-40 грамів на квадратний метр. При правильному та своєчасному використанні Трихофіт може збільшити врожайність на 20-30%, знизити зустрічність кореневих гнилей у 2-2,5 рази та покращити схожість та врожайність соняшника, зернових та баштанних культур. Одне з новаторських застосувань Трихофіту – як біодеструктор для рекультивації ґрунтів та створення біоорганічних добрив. Змішуючи 6 літрів Трихофіту зі 100 літрами води на кожну тонну компосту, всього за два місяці можна отримати добриво, еквівалентне одній тонні гною. Обробка подрібненої соломи, що залишилася на полях, 5 літрами Трихофіту, змішаними з 500 літрами води перед оранкою, може дати 3-4 тонни органічного добрива на гектар.

Комбінування Трихофіту з іншими біологічними засобами захисту у бакових сумішах значно підвищує ефективність лікування, зменшуючи загальну кількість необхідних обробок. Використання біологічних методів захисту призводить до продуктів із кращими смаковими якостями, збільшеним терміном зберігання та відсутністю необхідності очікування.

Дослідження показали, що мікофунгіцид Трихофіт використовується в сільському господарстві для боротьби з хворобами рослин, викликаними мікроскопічними грибами, такими як Fusarium, Helminthosporium, Rhizoctonia, Pythium, Alternaria та Verticillium, які зазвичай важко контролювати за допомогою хімічних фунгіцидів. Трихофит, являющийся антагонистом этих грибов, показал положительные результаты против грибов Cytospora, вызывающих рак и усыхание косточковых плодовых деревьев, некоторых болезней винограда, вертициллезного увядания баклажанов, фузариозного увядания гвоздик и арбузов, ризоктониоза и сухой гнили картофеля, белой гнили огурцов и помидоров и других заболеваний .

Для застосування Трихофіт розводять у теплій деклорованій (відстояній) воді. Дозування для обробітку ґрунту – 30-40 грамів на квадратний метр, для обприскування рослин – 5-6 літрів на гектар. В умовах саду рекомендується використовувати 200-300 г на 10 літрів води. Обприскування можна проводити на будь-якій стадії росту рослин, а також урожай для продовження терміну зберігання.

Трихофіт сумісний з іншими біологічними та хімічними засобами, за винятком містять луг, мідь та ртуть. Після розведення дайте продукту відстоятися близько 30 хвилин, потім знову перемішайте і готовий до використання.

Видатних результатів було досягнуто шляхом комбінування Трихофіту в бакових сумішах з продуктами, такими як Гаупсин і Добрий Господар.

Підніміть свої сільськогосподарські практики на новий рівень із Трихофітом – потужним захисником природи для міцніших, здоровіших рослин та багатого врожаю.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень Агросервер Черкаси та Черкаська область: Додати оголошення безкоштовно в Черкасах в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень Агросервер Черкаси та Черкаська область: Додати оголошення безкоштовно в Черкасах