Номер объявления 433639

Описание

Леонардит-100% органіка. Містить 60-85% гумінову та фульфову кислоти.

Гумінова кислота- спонукає до швидкого зростання рослини, стимулює розвиток кореневої системи.Коли вона розгалужена і сильна, то культурам простіше транспортувати з грунту корисні речовини, забезпечує стресостійкість, збільшує гумус. Збільшення урожайності до 40%. Покращує структури грунту, запобігають високі втрати вологи і поживних речовин в грунтах з одночасним перетворенням їх в родючі грунти в результаті процесу розкладання. Запобігання розтріскування грунту, поверхневого виносу води та ерозії грунту в результаті формування колоїдної структури. Надання грунту пухкості і розсипчастості і тим самим підвищення її аерації і придатності до обробки. Забезпечує здатності грунту до вологозатримувача , збільшення стійкості до посухи. Потемніння грунту, що сприяє кращому поглинанню сонячної енергії, зниженню вмісту в грунті отруйних речовин.

Фульфова кислота-оптимізація позакореневого живлення рослин, знижують поверхневий натяг водних розчинів, збільшуючи тим самим проникність клітинних мембран, переводить мікроелементи в більш легкозасвоювану форму. У свою чергу це оптимізує пропускну здатність транспортної системи рослин - прискорює пересування поживних речовин. Це прискорює метаболізм енергії, інтенсивність фотосинтезу і синтез хлорофілу,впливають на гідрофільні і гідрофобні ділянки на поверхнях мембран

Леонардит розкладається повністю тому і не стає конкурентом рослинам в боротьбі за поживні речовини, такі як азот.

Дополнительная информация
По всем вопросам касательно этого объявления, звоните по номеру
Отзывы

Отзывы клиентов по этому объявлению отсутствуют.

Мы будем Вам очень признательны если Вы оставите первый.

Оставить отзыв

Написать автору

Некоторые авторы предпочитают контактировать через email.

Здесь Вы можете написать им. Написать автору
Похожие объявления

© 2001-2024 Доска объявлений Агросервер Ватутино и Черкасская область: Добавить объявление бесплатно в Ватутино в всех областях Украины (кроме временно оккупированных территорий). Все права защищены.

Использование сайта, в том числе подача объявлений, означает согласие с пользовательским соглашением.

Эта доска объявлений уже 15 лет работает на оборудовании заказанном на сайте Серверы Украины

Доска объявлений Агросервер Ватутино и Черкасская область: Добавить объявление бесплатно в Ватутино